2021–2022 Eğitim öğretim yılı Özel Altınyıldız Liseleri kayıt dönemi devam ediyor.

Nevşehir’i eğitimde Türkiye standartlarının üzerine çıkartan, başarılı ve tecrübeli yönetici, öğretmen kadrosuyla, mükemmel fiziki yapısıyla, vizyonuyla, özgün eğitim uygulamalarıyla yıllardır sayısız başarıları Nevşehir’e getiren Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri, 2021-2022 öğretim yılı kayıtlarına veliler ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Kaliteli ve çağdaş eğitimi hedefleyen LGS sınavlarında Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazanan çok sayıda gencimiz Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesini tercih ederek, geleceğe bir adım önde başlamaktadır. Sınıflarımız, öğrencilerin bilgi ve düzeylerine göre oluşturulmaktadır. Başarının ve kazanımların sürekli ölçüldüğü Liselerimizde her geçen gün kendini geliştiren öğrencilerimiz, her yarıyıl akademik düzeyine göre oluşturulan sınıfta eğitim görebilmektedir. LGSde hedefledikleri puanı alamayan öğrenciler Liselerimizde planlı ve disiplinli uygulamalarımızla hayallerini süsleyen Üniversiteleri kazanabilmektedir.

Akademik eksikliklerin kişisel gelişim uzmanlarımız tarafından tesbit edilerek, bire bir etüt, kurs, ek ders, gibi takviyelerle giderilmektedir.

Liselerimizde sıcak bir aile ortamında, milli ve manevi değerlerimiz, evrensel değerlerle birlikte özümsenerek 23 yıllık Altınyıldız Kültürü ile özümlenerek öğrenclerimize verilmektedir.

Altınyıldız Koleji,  her yıl kazandırdığı Üniversite Sınavı birinciliklerinin yanı sıra, sporda, sanatta, bilim olimpiyatlarında Türkiye Birincilikleri ve uluslararası dereceleri Nevşehir’e taşımaktadır.

Her yıl olduğu gibi 2021 yılında da Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseliler, TÜBİTAK Türkiye derecesi,  Bilgi, Spor ve diğer yarışmalarda Nevşehir, Bölge ve Türkiye dereceleri,  kazanmışlardır.

MEB Kalite Beratlı Türkiye’de ilk özel okul olan,  Türkiye’nin en kaliteli eğitim kurumları arasında yer alan Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitim standardını her yıl daha da artırmaktadır.

2020- 2021öğretim yılında da hergün başarılarımıza yeni başarı ekledik.

2021 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınav sonuçlarında Nevşehir 1.si ve Türkiye 12.liğini kazandıran Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi 2021 Üniversite sınavlarında yeni Türkiye dereceleri hedefliyor.

Üniversite Sınavlarında öğrencilerimiz yıllardır çeşitli alanlarda Nevşehir birinciliklerini almış, Türkiye dereceleri kazanmış ve Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleşmişlerdir.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi mezun verdiği, 19 yılda 1504 öğrencisini Türkiye’nin seçkin üniversitelerine yerleşmiştir.

Nevşehir’in en kaliteli özel okulu seçilen Altınyıldız Koleji, velilerinden aldığı güçle, istikrarlı idareci ve öğretmen kadrosuyla, çağdaş eğitim anlayışıyla, çocuklarımızı ve gençlerimizi mutlu, başarılı ve güzel bir geleceğe hazırlamakta, geleceğin liderlerini yetiştirmektedir.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi kampüsümüzde her türlü eğitim fırsatının sunulduğu öğrenciler, mutlu ve özgüvenli olarak geleceğe hazırlanmaktadır.

Akademik anlamda kazandığımız başarılarla Türkiye’nin en seçkin, en başarılı Liseleri arasında olmaktan gurur duyuyoruz.

Altınyıldız Eğitim Kurumları; Kreş ve Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen ve Anadolu Liseleriyle “Türkiye’nin Örnek Okulu”dur.