ALTINYILDIZLI 4.SINIFLARDAN GÖRKEMLİ MEZUNİYET

2020-2021  Eğitim Öğretim Yılı 4.sınıflar 23.Dönem Mezuniyet Töreni Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans salonunda ,büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Pandemi şartları ve sosyal mesafe gereği 4.sınıflarımız 2’ye bölünerek 2 günde tamamlanan törende Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından 1.gün yapılan törende 4.sınıf öğrencilerimiz adına  ALİ GÖKTUĞ ŞAHİN ve Öğretmenlerimiz adına konuşmalarını ise  4. Sınıf Öğretmenimiz Sayın ÇETİN BUZLUK  2.gün yapılan törende  4.sınıf öğrencilerimiz adına BERRA SONUGELEN ve Öğretmenlerimiz adına konuşmalarını ise  Öğretmenimiz Sayın YUSUF KAYA’ün  mezuniyet konuşması ile başlayan programımız Altınyıldız İlköğretim Kurumu halk oyunları ekibinin gösterisi ve öğrencilerimizin şiirleri ile izleyenlere sunuldu.

2020-2021 Yılında düzenlenen Ulusal yarışma ve olimpiyatlarda 4.sınıf öğrencilerimizin ödülleri mezuniyet törenlerinde verildi.4.sınıf öğrencilerimizden

ÖMER UTKU GÜMÜŞAY

DOĞA DEĞERLİER

DOĞA KAYA

EZGİ İSMAİLOĞLU

ÖMER ARAS BİLHAN
2021-FENBEG TÜRKİYE 4.SÜ
2021-MATBEG TÜRKİYE 1.Sİ
ULUSAL TALES  MATEMATİK TÜRKİYE 94.SÜ

YUSUF KAYRA AYDIN

2021-MATBEG %17’LİK DİLİM

ELİF KILINÇ

ÇINAR DORUK KARACA
2021-FENBEG TÜRKİYE 1.Sİ
TÜRKİYE ZEKA VAKFI ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI BÖLGE FİNALİSTİ
TÜRKİYE AKIL ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU  BEYİNLER YARIŞMASINDA YARI FİNAL NEVŞEHİR 6.SI  TÜRKİYE 186.SI
ULUSAL TALES  MATEMATİK TÜRKİYE 44.SÜ

BERKE BAYDEMİR

REYYAN KARA

KAAN TEKİN

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAK İL YARIŞMASINDA NEVŞEHİR 1.Sİ

olmuşlardır.Öğrencilerimizin düzenlenen törende başarı madalyaları Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcıları Sayın Ahmet ÜNAL ,SAYIN Yüksel ARIKAN ve Sayın Çetin KURTPINAR tarafından veriliştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan öğrencilerimizin  diplomaları okul idarecileri tarafından verilirken plaketleri öğretmenleri tarafından verildi. Diploma ve Plaketlerini alan Altınyürekli  öğrencilerimizmiz günün anısına hazırladıkları Veda Andından sonra  büyük bir coşku ile söylenen 10.Yıl Marşı eşliğinde kep atma törenini gerçekleştirdiler.

Programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimiz YUSUF KAYA,AYŞE ZAĞLANMIŞ,YEŞİM IŞIKTAŞ,SANİYE İNAN, ve ÇETİN BUZLUK , İngilizce Öğretmeni ZEHRA MANGÖR ,Müzik Öğretmeni ÖMER KÜÇÜK, Halk Oyunları Öğretmeni KÜBRA EKİCİ,Bilgisayar Öğretmeni CANAN YÜNCÜ diğer tüm öğretmenlerimize,  onların yetişmesinde emeği geçen velilerimize teşekkür ediyor, ve  öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz.