Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi 16, Tıp Fakültesi kazandıran Nevşehir’in Tek Özel Anadolu Lisesi.

Her yıl Üniversite puan ortalamalarında ve bireysel sıralamalarda Nevşehir 1.si Özel Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Fen Lisesi olurken, Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi de her yıl başarılarına yeni başarılar ekliyor.

Mezunlarımız, 16 Tıp Fakültesi kazandıran Galatasaray Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ gibi Türkiye’nin seçkin üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısı gösteren Özel Altınyıldız Koleji, Anadolu Lisesi, 2014-2015 öğretim yılına birçok yeniliklerle giriyor.

Altınyıldız Koleji Anadolu Liselerinden bugüne kadar mezun olan öğrencilerimizden Tıp Fakültelerini kazananlar:

FİKRİYE GÖZDE BAYRAK

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

HAMZA SELİM POLAT

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Yeniliklerle Giriyoruz

*    2014-2015 Öğretim yılına Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi Okul Kontenjanını 408 öğrenciye çıkartı. Böylece Nevşehir’in en büyük en fazla kontenjanına sahip Fen Lisesi ile Anadolu Lisesi Altınyıldız Eğitim Kurumlarının olmuştur.

* 2014-2015 öğretim yılı öğrenci kayıtları büyük ilgi gören Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesinde, Fen Lisesinde olduğu gibi 9. Sınıflarımızda puan sıralı seviye sınıfları sistemine geçilmiştir.

*  Hafta sonu Kurslar, Hafta içi etütler 9,10ve 11 sınıflarımızın tamamına uygulanacaktır.

*  Her yıl olduğu gibi Altınyıldız Test yayınları öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtılacaktır.

Sadece sınav hazırlığıyla değil, sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel yönlerden de öğrencilerini yetiştiren Altınyıldız Koleji eğitiminde, her yıl yeniliklere imza atmaktadır

Başarıyla Türkiye’nin Örnek Okulu olan Altınyıldız Eğitim Kurumları Kurumsal Kimliği ve başarı kültürüyle çocuklarımıza, gençlerimize mutlu ve başarılı bir gelecek sunmaktadır.