ALTINYILDIZLILAR TALES FEN  TÜRKİYE FİNALİSTİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri  geçtiğimiz yıl pandemiden dolayı düzenlenemeyip bu yıla bırakılan  öğrencilerin fen bilimleri derslerinde edindikleri becerilerin ulusal düzeyde sergilemelerini sağlamak, fen bilimleri bilgi ve seviyesini yaygınlaştırmak amacıyla yapılan Ulusal  Tales  Fen Bilimleri Olimpiyatlarında Türkiye finalisti olmaya hak kazanmışlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  eğitimde yenilikçilik ilkesinden ve öğrencilerin  muhakeme etme, araştırma ve sorgulama becerileri ile fen bilimleri zekalarını ön plana çıkaran,  Doğanın dili tüm akademik branşların temelini oluşturan biliminin sevdirilmesini ve özendirilmesini, ulusal düzeyde ortak bir Fen bilimleri kültürünün oluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, yaratıcı Fen bilimleri düşünce sistemlerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla yapılan Ulusal düzeyde düzenlenen Tales  Fen bilimleri yarışmasında

7.sınıf öğrencimiz MUSTAFA ÖĞMEN

Mezun Öğrencimiz MEHMET GÜNER  Türkiye Finalisti olmuşlardır.

Bizleri onurlandıran  bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi  tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.