Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi, 12.sınıf öğrencileri gerçekleştirilen Türkiye geneli TYT ve AYT sınavları ile Üniversiteye hazırlık sürecini devam ettirmektedir.

12.sınıflarımız eğitimlerine ve üniversite sınavı hazırlıklarına yüzyüze eğitimle devam etmektedir.

Uzman öğretmen kadrosunun desteği ile her sınıf düzeyinde öğrencilerimiz, derslere ve üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlanmaktadır.

Birçok Türkiye dereceleri ve Nevşehir birinciliklerini elde eden Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri içinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılında da büyük bir özveriyle gerçekleştirdikleri çalışmalarla isimlerini en başarılı bir şekilde duyurmanın ve güzel bir geleceğe sahip olmanın gayreti içerisinde olup bizleri de gururlandırmaktadırlar.

İyi bir üniversitenin, başarılı bir geleceğin yolu Altınyıldız Kolejinden geçiyor. "Türkiye’nin Örnek Okulu" unvanını yıllardır büyük bir onurla taşıyarak, başarı çizgimizi her geçen gün daha da yükseltiyoruz.