Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ yaptığı açıklamada; “Okulumuzda yapılan seri denemelerin sonuncusuyla öğrencilerimizi MSÜ sınavlarına hazır hale getirdik.

Üniversite Sınavlarının yıllardır değişmeyen şampiyon okulu Altınyıldız Kolejinde 12.Sınıflarımız yıl boyu 54 adet YKS denemesi yapmaktadır. MSÜ öncesi yapılan denemeler bugün itibari ile tamamlanmıştır.

Okulumuz öğretmenlerinin ve idarecilerimizin özverili çalışmaları ve emekleri sonucunda bu yılda MSÜ ve Üniversite Sınavlarında rekor başarılara her yıl olduğu gibi imzamızı atacağımızdan yana şüphem yoktur.

Bu süreçte emeklerini esirgemeyen Altınyıldız ailesine, öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, 04.04.2021 Pazar günü yapılacak MSÜ sınavına katılacak tüm Nevşehirli öğrencilere başarılar dilerim.’’ dedi.