Altınyıldız Koleji Fen Lisesi 9 Fen A sınıfı öğrencisi Hüseyin Berkay ERGİN yeni bir başarıya imza atarak, Altınyıldız Koleji’nin ve Nevşehir’in gururu olmuştur.

TÜBİTAK tarafından bu yıl 52.si düzenlenen Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında Türk Dili ve Edebiyatı alanında “2021’e Doğru Hacı Bektaş Veli Yolu’’ isimli projede ilimizi temsil etmiş olup TÜBİTAK Kayseri Bölge Finalinde Bölge 1.si ve Türkiye finalisti olmuştur.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinde TÜBİTAK yarışmalarında derece elde etmek bir gelenektir. Önceki yıllarda TÜBİTAK Türkiye 1.liği, Türkiye 4.lüğü ve sayısız Bölge derecelerini Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri elde etmişlerdir.

Başarısıyla fark yaratan öğrencimizi ve emeği geçen ailesini, öğretmenlerini tebrik ederek, Türkiye finallerinde üstün başarılar dileriz.