ALTINYILDIZDA MİLLİ MUCADELE RUHU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından  Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümü için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasının ardından Sosyal Bilgiler öğretmenlerimiz tarafından Günün anısına hazırlanan sergide Çanakkale zaferi öğrencilerimize anlatıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi esnasında Büyük Türk Milletinin bağımsızlığı ve bekası için şahadet mertebesine erişmiş tüm vatan evlatları 6.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı program ile anıldı.

Bugün,106 yıl önce vatanımızı işgal, izzetimizi zelil etmek amacıyla birleşen yedi düvelin, bütün güç ve imkânlarıyla yaptıkları saldırılara karşı, şehadetleri dinin temeli olan ezanın, bu gök kubbede ilelebet yankılanması için yüz binlerce can vererek kazandığımız Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü. Vatan, millet, istiklal ve istikbal için seve seve can veren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak diyoruz ki; ‘Türk milleti her daim karanlık günleri aydınlığa çıkarmayı başarmış ve hep başaracaktır. Çanakkale Zaferimizi kutluyor,Vatan uğruna canlarını vererek şahadet mertebesine erişen  tüm şehitlerimizin önünde saygı ile eğiliyor, rahmet ve minnetle anıyoruz.