Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Eğitim Kurumları, Fen ve Anadolu Liseleri 8.sınıflar Kabul ve Bursluluk Sınavı yoğun bir katılımla yapıldı.

İlimizdeki 8.sınıf öğrecilerinin büyük ilgi gösterdiği “Altınyıldız Liseleri Kabul ve Bursluluk Sınavı” sonuçlarına göre öğrenciler, Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri %10’dan başlayarak %100’e kadar başarı indirim bursu kazanarak 9.sınıflara indirimli olarak kayıt yaptırabileceklerdir.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri, 23 yıllık başarı geleneğini her yıl daha da ileriye taşımaktadır.

LGS provası şeklinde yapılan sınavın gerçekleşmesinde emeği geçen Altınyıldız ailesine, öğrencilere ve velilere teşekkür ederiz.

Geleceğin liderleri olacak öğrencilerimize Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Kabul ve Bursluluk Sınavımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

“BAŞARILI BİR GELECEK, İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ”