ALTINYILDIZLILAR TÜRK ZEKA VAKFI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri İpek BARIŞ,Berkay NURAY,Fuat ALTIOK,Çağan İÇÖZ,Doruk Aytunç PEHLİVAN,Emin ELMACI 1.basamak eleme sınavı ve 2. Basamak yarı finalleri geçerek  Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinden İpek BARIŞ,Berkay NURAY,Fuat ALTIOK,Çağan İÇÖZ,Doruk Aytunç PEHLİVAN,Emin ELMACI  1996 yılından beri, Milli Eğitim Bakanlığı, ODTÜ ve TÜBİTAK’ın da katkılarıyla Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenmekte olan Türkiye Zekâ Oyunları Yarışmasının,1.basamak eleme sınavı ve 2.basamak yarı final sınavlarını geçerek düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmışlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI ‘Düşünme becerilerini geliştirmeyi, çevrelerini daha iyi algılayabilmelerini ve sorunlar karşısında daha nitelikli çözümler üretme yeteneklerini arttırmayı hedefleyen zeka oyunlarının katkılarıyla , düşünen ve üreten öğrencilerimizle “Bilgi Toplumu” olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi, velilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.’ifadelerine yer verdi.