Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

2020 Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Olimpiyat Yarışmalarında Matematik-Bilgisayar alanında bir başarı daha kazandı. BUCA IMSEF 2020 ulusal proje yarışmasında Matematik-Bilgisayar kategorisinde Danışmanlığını Matematik Öğretmenimiz Sayın Mahmut ÖZLÜ’nün yaptığı, öğrencilerimiz Ayşe Rüveyda ÇİFTÇİ ve Göktürk GÖK’ ün  hazırladığı “ Fibonacci  ile Şifreleme’’ projesi Türkiye de 16 proje içerisinde finallere katılmaya hak kazanmıştı.

14-18 Aralık 2020 tarihinde online olarak gerçekleşen Türkiye finalinde proje sunumlarında öğrencilerimiz Göktürk GÖK ve Ayşe Rüveyda ÇİFTÇİ üstün başarı göstererek ülkemizi ve okulumuzu yurt dışında temsil etme hakkı kazanmıştır.

(IYSA-ISIF INDONESIA) yapılacak uluslararası proje yarışmasında ülkemizi Bilgisayar -Matematik alanında tek temsilcisi olan öğrencilerimizi ve öğretmenizi tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz.