ALTINYILDIZLILAR AKIL OYUNLARI BÖLGE FİNALİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu İlkokul ve Ortaokul öğrencileri Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen zeka ve akıl oyunları yarışmalarının 1.basamağını geçerek bölge finallerine katılmaya hak kazandılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu İlkokul ve Ortaokul öğrencileri

Çağan İçöz,

Doruk Aytunç Pehlivan,

Emin Elmacı

bölge finalleri için hak kazanmışlardır.

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak amacıyla Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet okulları ve özel okulların takım olarak katıldıkları zeka ve akıl oyunlarından oluşan yarışmada bölge finalini çıkmışlardır.2021’de yapılacak bölge finallerinde öğrencilerimiz okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmen velilerimizi tebrik ediyor, bölge finallerinde başarılar diliyoruz.