Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak her zaman ve şartda ülkemiz gençliğinin en iyi şart ve olanaklarla yetişmeleri için özverili çalışmalar her zaman desteklenmektedir.

Eğitim-öğretim hizmetlerine destek amacıyla Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri alanı Uygulama Labarotuar donanımında bulunan tıbbi araç-gereç ve materyalleri, Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sağlık Hizmetleri alanında öğrenim gören öğrencilerin beceri kazanımları amacıyla hibe edilmiştir.

Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Rıza CEYLAN, Müdür Baş Yardımcısı Hakan DÖNMEZ, Pansiyon Müdür Yardımcısı Dürü Yekta ARSLAN okulumuzu ziyaret Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN, Başkan Yardımcısı Fevzi KARACA ve okul kurucularına, Genel Müdür Serhat İĞDECİ’ye, okul yöneticilerine eğitime yaptıkları bu özel destek ve bağışdan dolayı teşekkür ettiklerini belirterek plaket ve çiçek takdim etmişlerdir.

‘‘Altınyıldız Koleji tüm öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi için eğitimde yanımızda olduklarını birkez daha göstermiştir’’ dediler.

Altınyıldız Eğitim Kurumları, Nevşehir’in ve Türkiye’nin eğitim alanında ‘‘Türkiye’nin Örnek Okulu’’dur. Eğitim ve öğretim alanında kurumlarımızın imkânlarını tüm öğrencilerin kullanımına sunmak bizim için bir görevdir.