ALTINYILDIZLI TÜRKİYE ŞAMPİYONU  TERCİHİNİ ALTINYILDIZ FEN LİSESİNE YAPTI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Taekvando Dünya 3.sü ve Türkiye 1.si  BAHATTİN BATUHAN BAŞ  LGS sınavı sonrası tercihini Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen lisesine yaptı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi olan ve 2020 LGS sınavında 0,26’lık yüzdelik dilimde 479,9473 puan ile yer alan Taekvando Dünya 3.sü ve Türkiye 1.si  olan BAHATTİN BATUHAN BAŞ Tercihini Altınyıldız Fen liselerinden yana kullandı.

Nevşehir'in yıllardır en başarılı okulu olan toplamda 61 Türkiye birinciliği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu  2020 LGS sonuçlarına diğer

30  ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİ  YÜZDE 1’lik

44 ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİ  YÜZDE 2’lik

51 ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİ  YÜZDE 3’lük

57 ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİ  YÜZDE 4’lük

74 ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİ  YÜZDE 10’luk

dilimde yer alarak ,GALATASAY LİSESİ,ALTINYILDIZ FEN LİSESİ,ANKARA FEN LİSESİ,İZMİR FEN LİSESİ ,İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ,KAYSERİ FEN LİSESİ,İSTANBUL ERKEK LİSESİ,İSTANBUL KABATAŞ LİSESİ,NEVŞEHİR FEN LİSESİ gibi Türkiye’nin en başarılı okullarına girmeye hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi 2020 LGS sınavlarına hazırlayan fedakar öğretmenlerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyor, öğrencimizi kutluyor ,bundan sonraki öğretim hayatında başarılar diliyoruz.