ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERİMİZ ; 10 TIP,38 MÜHENDİSLİK-MİMARLIK (1 KOÇ ÜNİVERSİTESİ,7 ODTÜ VE İTÜ) 2 DİŞ HEKİMLİĞİ ,8 HUKUK ,37 DİĞER FAKÜLTELERİ KAZANDILAR.

2014 YGS VE LYS 1.LERİMİZ KOÇ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK –ELOKTRONİK VE TIP FAKÜLTESİNİ TERCİH ETTİLER.

Türkiyenin Örnek Okulu Altınyıldız Kolejinden Mezun olan toplam 95 öğrenci daha 2014 Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversiteli oldu.

2014 YGS Ve LYS de Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldızlıların yerleştirme sonuçları yine mükemmel oldu.Öğrencilerimiz,

*  10 TIP FAKÜLTESİ

*  38 MÜHENDİSLİK-MİMARLIK (1 KOÇ ÜNİVERSİTESİ, 4 ODTÜ, 3 İTÜ)

*  2 DİŞ HEKİMLİĞİ

*  8 HUKUK FAKÜLTESİ

*  12 KAMU-İŞLETME-İKTİSAT

*  3 EĞİTİM FAKÜLTESİ

*  3 BESLENME DİYETETİK-FİZYOTERAPİ

*  19 DİĞER FAKÜLTELER OLMAK ÜZERE 95 Altınyıldız Kolejli daha Üniversiteli olmuştur.

Üniversite Sınavlarında başarılı olan 95 Altınyıldız Kolejli ile mezun verdiğimiz 13 yılda 72 si Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 767 öğrencimiz Üniversiteli olmuştur.

Altınyıldız Koleji yıllardır SBS,TEOG ve Üniversite sınavlarında İl Birinciliklerini kazanarak Nevşehir’in hem kitlesel hem de bireysel il birincisi okulu olmaktadır.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında;

*  Özel Altınyıldız Fen Lisesi,

*  Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi,

*  Özel Altınyıldız Altınyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

*  Özel Altınyıldız Anadolu Öğretmen Lisesi

*  Özel Altınyıldız Ana Sınıfı

*  Özel Altınyıldız İlkokulu

*  Özel Altınyıldız Ortaokulu ile 7 okul türünde öğrencilere hizmet veren kaliteli ve çağdaş eğitimin adresi Altınyıldız Koleji’nde kayıtlar devam etmektedir.

2014 Üniversite ve TEOG sınavlarındaki rekor başarılarımızda emeği geçen Kurucu,idareci,öğretmen,

öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye’nin geleceği öğrencilerimize Üniversite hayatlarında başarılar dileriz.