ALTINYILDIZ’DA 8.SINIFLAR DOLUDİZGİN

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8.Sınıf öğrencileri 20 Haziran 2020'de yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS)  için çalışmalarına online canlı dersler, online soru çözüm saati , online deneme sınavları, haftada 30 saat LGS hazırlık dersleri,ve sahura kadar devam eden soru çözüm saati ile bu sıkıntılı süreçte öğrencilerimiz okullarında olmasa dahi öğretmenleri ile birlikte çalışmalarına doludizgin devam etmektedirler.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan LGS sınavı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Online sistemin içerisinde çözülen deneme sınavlarına ek olarak hazırlanan deneme sınavı programları ile 20 Haziran’da yapılacak olan sınava kadar öğrencilerimiz toplamda 80 deneme sınavı gerçekleştirecek, sınav streslerini yenip sıradan bir deneme sınavına katılıyor edasıyla sınavlarını yapacaklardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu, kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 61 Türkiye 1.liği  elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur.Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak,sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve  Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim  Kurumları, öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkanları,sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor, Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya da devam edecektir.

Mezun ettiği 990 öğrencisini, Fen Lisesine, 665 Öğrencisini Anadolu Lisesine  yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2019-2020  LGS'den sonra da yine öğrencilerini, Türkiye’nin  en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecektir.

Nevşehir’in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten  aynı zamanda Türkiye’nin Örnek okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu ;öğrencilerine, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor ve 20 Haziran 2020 'de yapılacak olan LGS  sınavında tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.