FİLEDE ALTINYILDIZ FIRTINASI DEVAM EDİYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Gençlik spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler spor müsabakalarında Altınyıldız Spor Kulübü Midi  Kızlar Voleybol takımımız tüm maçları kazanarak NEVŞEHİR ŞAMPİYONU olmuştur.

Gençlik spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler ve okul sporları voleybol turnuvalarında mini,midi ve yıldızlar kategorisinin hepsinde Şampiyon olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri toplamda 4 kategoride 4 il 1.liği alarak kupalarını okulumuza kazandırmışlardır.

Filenin  Sultanlarını  tebrik ediyor öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen antrenörümüz HÜLYA ULUS’a ve velilerimize teşekkür ediyor, Nisan ayında yapılacak olan grup turnuvalarında takımımıza başarılar diliyoruz.