ALTINYILDIZLI FİLENİN SULTANLARI KULÜPLERDE NEVŞEHİR ŞAMPİYONU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Gençlik spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler spor müsabakalarında Altınyıldız Spor Kulübü Küçük  Kızlar Voleybol takımımız tüm maçları kazanarak NEVŞEHİR ŞAMPİYONU olmuştur.

Gençlik spor il Müdürlüğü tarafından Turnuva da en değerli oyuncu Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Elif döşeyen en iyi pasör yine  Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Eylül yıldız olmuştur. Öğrencilerimize madalyaları ve kupaları Nevşehir Gençlik Spor il Müdürü Mustafa ÜNLÜER tarafından verilmiştir.

Filenin  Sultanlarını  tebrik ediyor öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen antrenörümüz HÜLYA ULUS’a ve velilerimize teşekkür ediyor, grup turnuvalarında takımımıza başarılar diliyoruz.