ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİMDE KARNE MUTLULUĞU

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğrenciler bir dönemin yorgunluğunu atmak için yarıyıl tatiline çıktılar.Karne töreni ile öğrencilerimiz karnelerini almalarının mutluluğunu yaşadılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı “Öğrencilerimiz bir dönem boyunca oldukça yoğun bir şekilde çalışarak yoruldular. Öğretmenlerimiz öğrencilerin tatilde hem dinlenmelerini hem de eğitim-öğretim ortamından tamamen uzaklaşmamalarını sağlayacak her öğrenci için kişiye özel çalışma programı hazırladılar.Bu programlar hazırlanırken her öğrencinin dinlenme ihtiyacı göz önünde bulundurularak öğrencilerin verimli bir şekilde dinlenmelerini sağlamak amaçlandı.Öğretmen arkadaşlarımıza bir dönem boyunca öğrencilerimizin başarısı için emeklerini esirgemeden çalıştıkları için teşekkür eder,öğretmen ve öğrencilerimiz için iyi bir yarıyıl tatili dilerim.”dedi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak ülkemizdeki tüm öğrencilerin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyoruz.

İYİ TATİLLER...