ALTINYILDIZLILAR KİTAP FUARINDA BULUŞUYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu ilkokulu öğrenci,öğretmen ve velileri Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarında bu akşam saat 19.00’da buluşuyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemsiyoruz.Kurum olarak çocuklarımızın daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp üretken birer birey olmalarını sağlamak amacıyla her sene kitap şenlikleri düzenliyor ve bu şenliklerde öğrencilerimizin düzeyine uygun  yazarlarla tanışmalarını sağlıyoruz.İçinde bulunduğumuz yıla kadar okul olarak 11 kitap şenliği düzenlemiş ve 52 yazar ve sanatçı ile öğrencilerimizi tanıştırmış bulunuyoruz.Ayrıca 2 yıldır Kayseri’de düzenlenen Kitap fuarına öğrencilerimizle katılıp ve kitapların zengin ve renkli dünyasıyla buluşturuyoruz.

Bugün ise Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen Nevşehir Kitap fuarına İlkokul öğrenci,öğretmen ve velilerimizin tamamıyla saat 19.00’da katılıp Kitaplarla öğrencilerimizi buluşturacağız.

Kitap Fuarının düzenlenmesinde emeği geçen Nevşehir Belediyesine,Nevşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğüne ve Fuara katılacak olan öğrenci ,öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.