YAZAR BİRSEN EKİM ÖZEN ALTINYILDIZLILARLA BULUŞTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 11.sini düzenlediğimiz  geleneksel kitap şenliğimizin ilk gününde Ünlü çocuk kitapları yazarı BİRSEN EKİM ÖZEN söyleşi, ve imza günü gerçekleştirdi.

Yazarımız BİRSEN EKİM ÖZEN öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra,okulumuzu gezen yazarımız daha sonra öğrencilerimiz kitaplarını okuyup eserleri üzerine inceleme yaptıkları yazarımızla kitaplar üzerine söyleşi yaptılar..Söyleşi sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden ,sorularını cevaplayan  BİRSEN EKİM ÖZEN’e teşekkür ediyoruz.Günün anısına Sayın yazarımıza Okulumuz Müdür yardımcısı Ahmet ÜNAL tarafından okulumuz plaketi takdim edilmiştir.

Kitap şenliğimiz aşağıda belirtilen gün ve saatlerde söyleşi ve imza günleriyle devam edecektir.

İSMAİL BİLGİN

13 KASIM ÇARŞAMBA

Saat 10.30

14.00

DOÇ.DR.ÖMER CEM KARACAOĞLU

14 KASIM PERŞEMBE

Saat 14.00

19.00

BETÜL AVUNÇ

15 KASIM CUMA

Saat 10.30

14.00

Son sayfasını okuyup bitirdiğimizde bir dostunuzu kaybettiyseniz, okuduğunuzun gerçekten iyi bir kitap olduğuna inanabilirsiniz…

Kitap Dolu Günler Dileğiyle.