Nevşehir Özel Altınyıldız Kreş Ve Anaokulunun Temeli Düzenlenen Törenle Atıldı.

Tamamlandığında Nevşehir’in en büyük kreş ve anaokulu olacak olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun temel atma törenine Altınyıldız Koleji Eğitim Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, okul kurucuları, okul genel müdürü Serhat İğdeci, okul müdürleri Mehmet Eravcı, Özkan Kılınç, öğretmenler ve öğrenci velileri,Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, katıldı.
         Törende konuşan Altınyıldız Koleji Eğitim Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın; 7 ayda tamamlanması hedeflenen kreş ve anaokulunun akıllı okul konseptinde yapılacağını kaydetti. Okuldaki dersliklerin ve sosyal tesislerin en modern teknoloji ile donatılacağını ifade eden Özaltın, 2 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olacak olan okulun 3 kattan oluşacağını açıkladı.