2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı I.yarıyılı, Altınyıldız Kolejinde düzenlenen yıl sonu etkinlikleri ve ödül töreni ile tamamlandı.

Kolej Konferans Salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başladı.

Programda okul deneme sınavlarında,Ulusal ve Uluslararası yarışmalara katılanlar,ençok kitap okuyanlar,programlarda görev alan öğrenciler,Satranç,Futbol,Basketbol,Voleybol,Hentbol,Atletizm,Tekvando, ve Boks, Kız-Erkek müsabakalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Genel Müdür Serhat İĞDECİ, Okul Müdürü Özkan KILINÇ, Müdür Yardımcıları,öğretmenler ve mezun olan öğrenciler tarafından verildi.

Törenden sonra karne ve başarı belgelerini sınıf öğretmenlerinden alan Altınyıldızlılar 2 haftalık yarı yıl tatiline başladı.