Altı yazarın katılımıyla gerçekleştirilen 6. geleneksel kitap şenliğimizin üçüncü gününde yazar – şair Bestami Yazgan öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarımız Sayın Bestami Yazgan öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tarafından yazarımıza okulumuz gezdirildi. Okulumuzu çok beğendiğini belirten Sayın Bestami Yazgan “İnsanoğlunun yaratıldığı günden bu yana bestelenmiş en güzel şarkı şu okul koridorlarını dolduran çocuk sesidir. Ben de bir öğretmenim hayatta uzak kalamayacağım tek şey çocuk sesidir. Okul koridorlarındaki bu ses var olduğu müddetçe geleceğimiz garanti altındadır.” dedi.

Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı “Akşam eve gittiğimde halen kulağımda çocuk sesleri yankılanmıyorsa kendimi huzursuz hissediyorum. Öğretmenlik öyle bir meslek ki Hz. Ali’nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.” sözü bil belki bir öğretmenin fedakârlığını anlatmaya yetmez ama şu da bir gerçektir ki hiçbir öğretmen fedakârlığının karşılığında çocukların okul koridorlarında yankılanan o güzel çığlıkları dışında bir bedel de istemez.”dedi.

Sayın Bestami Yazgan önce ilkokul öğrencilerimize sonra da ortaokul öğrencilerimize şiir tadında bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi esnasında okuduğu güzel şiirlerle hem öğrencilerimizi hem de söyleşiye katılan diğer konuklarımızı büyüleyen Sayın Bestami Yazgan söyleşi sonrasında öğrencilerimizin kitaplarını imzalayarak onlarla kitaplar üzerine kısa sohbetler de gerçekleştirdi.

Altınyıldız ailesi olarak yazarımız Sayın Bestami Yazgan’a ve başta Yönetim Kurulumuz, Okul Aile Birliğimiz, öğretmen ve velilerimiz olmak üzere kitap şenliğimizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kitap şenliğimizin dördüncü gününde (22.01.2015) gazeteci – TV programcısı – yazar Sayın Murat Güloğlu bizlerle birlikte olacaktır.