ULUSAL FEN BİLİMLERİ YARIŞMASI 1.LERİ  DE ALTINYILDIZ’DAN

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri başarılarıyla fark oluşturmaya devam ediyorlar.Türkiye çapında düzenlenen ulusal Fen Bilimleri olimpiyatlarında  Okulumuz  öğrencilerinden BERKAY NURAY,FUAT ALTIOK ve ASYA ŞENAL soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1.si,4.sınıf öğrencimiz MERTALİ İŞÇİTÜRK  %3’lük , öğrencilerimizden KAĞAN ŞAHBAZ  %3’lük dilimde yer alarak FENBEG tarafından Başarı sertifikası almaya hak kazanmışlardır. Ayrıca Okulumuz adına FENBEG tarafından başarımız için plaket hediye edilmiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu eğitim yenilikçilik ilkesinden ve öğrencilerin  muhakeme etme, araştırma ve sorgulama becerileri ile fen zekalarını ön plana çıkarmak ve öğrencilerimizin bilimsel bir etkinliğe katılmalarını sağlayarak yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olup aklın ve bilimin aydınlık dünyasında yol gösterici bir ışık olabilmek amacıyla Ulusal düzeyde düzenlenen FENBEG yarışmasına katılmışlar ve öğrencilerimiz

ASYA ŞENAL                        %1'lik dilim tam puan                  Türkiye 1.si

BERKAY NURAY                   %1'lik dilim tam puan                 Türkiye 1.si

FUAT ALTIOK                        %1'lik dilim tam puan                 Türkiye 1.si

MERT ALİ İŞÇİTÜRK             %3'lük dilim                                Türkiye 3.sü

KAĞAN ŞAHBAZ                   %3'lük dilime girerek                   Türkiye 3.sü olmuştur.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın MEHMET ERAVCI ‘Öğrencilerimizin böylesine başarılı sonuçlar alması bizleri son derece mutlu etmiş ve gurulandırmıştır.Aklın ve Bilimin Işığında Türkiye’nin Geleceğini Yetiştiriyoruz sloganıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin Ulusal Düzeyde yapılan bu yarışmalarda Türkiye dereceleri alması bizlerin geleceğe daha umutla bakmasını sağlamaktadır.Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.’ İfadelerine yer verdi.