Altı yazarın katılımıyla gerçekleştirilen 6. geleneksel kitap şenliğimizin ikinci gününde yazar - şair İbrahim İnecik öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Şairimiz okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı ve bir grup öğrencimiz tarafından karşılandı. Öğrencilerimiz tarafından karşılama esnasında şairimize çiçek sunduktan sonra okulumuz gezdirildi. Sayın İbrahim İnecik daha önce birçok okul gördüğünü ama her şeyin bu denli bir sistem dâhilinde işlediği başka bir okul görmediğini belirterek okulun etkinlik sınıflarına hayran kaldığını söyledi.

Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı “Okulumuzun en önemli özelliklerinden biri de her konuda tam anlamıyla sistemleşmiş olmasıdır. Tüm öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz bu sistemin aksamadan ilerlemesi için ellerinden gelen gayreti göstermektedir. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak okulun sadece fen bilgisinin, matematiğin ya da Türkçenin öğretildiği bir yer olmadığını; okulun öğrencileri hayata hazırlayan öğrencilerin yaşamındaki en önemli basamaklardan biri olduğunu biliyor, okulumuzu da buna göre şekillendiriyoruz.” dedi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 6. geleneksel kitap şenliğimizin ikinci gününde öğleden önce lise öğrencilerimize öğleden sonra da ortaokul öğrencilerimize çok keyifli bir şiir dinletisi yapan, ardından öğrencilerimizin kitaplarını tek tek imzalayan yazar – şair İbrahim inecik’e ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen başta yönetim kurulumuz, okul aile birliğimiz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının düzenlediği 6. Geleneksel Kitap Şenliği etkinlikleri yarın (21.01.2015) yazar Bestami Yazgan ve yazar Aziz Sivaslıoğlu’nun söyleşi ve imza günü etkinlikleriyle devam edecektir.