Ailelerimizin temeli olan büyüklerimiz ile geleceğimiz olan çocuklarımız birlikte güzel bir gün yaşadılar.

Altınyıldızlılar babaanneleriyle kendi yetiştirmiş oldukları ürünler ile emeklerini değerlendirmiş olmanın mutluluğunu yaşayarak, geçmişten günümüze kullanılan araç ve gereçleri de inceleyerek farklılıkları gözlemlediler.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak çocuklarımızın değerlerini bilerek büyümelerini, yaparak, yaşayarak geçmişimizi öğrenmelerini önemsiyoruz.

Altınyıldız Anaokulunda babaanneler torunlarıyla etkinlik düzenledi.

Anaokulu Serasından öğrenciler tarafından toplanan ıspanaklarla gözlemeler yapıldı.

Babaanneler, peynirli, patatesli, ıspanaklı gözlemeler ve yaptıkları ekmeklerle torunlarına kültürümüzü yaşattı.

Serada kendi emekleriyle yetiştirmiş oldukları ıspanaklarla yapılan gözlemeleri afiyetle yiyen öğrenciler üretmenin sevincini yaşadılar.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda geçmişten günümüze köşesi hazırlanarak öğrencilerimize farklı eşyaları tanımaları, kullanım araçlarını öğrenmeleri, günümüze gelene kadar nasıl bir gelişim gösterdiği hakkında bilgi edinmeleri sağlandı.

Sonrası okulumuza misafir olan Yıldızlar sınıfından büyüklerimiz hazırlanan köşeyi öğrencilerimizle birlikte gezdiler.

Geçmişten beri ekmeğini kendi yapan büyüklerimiz öğrencilerimize bu geleneği yaşatmak için okulumuzda gözleme yaparak, kültürümüzü çocuklara yaşayarak tanıttılar.

Heyecanla büyüklerini izleyen miniklerimiz zaman zaman sorularıyla yardımlarıyla, keyifli anılar biriktirdiler.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak çocuklarımızın değerlerini bilerek büyümelerini, yaparak yaşayarak geçmişimizi öğrenmelerini önemsiyoruz.

“Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda öğrenim görmek, mutlu ve başarılı yarınlar demektir.”