Tiyatroya ve oyunculuğa değer vermiş ve bu alanda birçok çalışma yapmış tiyatro oyuncusu Cengiz Küçükayvaz Altınyıldız Koleji öğrencileriyle buluştu.
         İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu olan Küçükayvaz Reyting Hamdi, Çiçek Taksi, Hababam sınıfı Serisi, Maskeli Beşler Serisi gibi birçok sinema ve dizide rol almıştır. Söyleşisinde okulumuzun başarısından da sıkça söz eden Cengiz Küçükayvaz öğrencilerin sorduğu sorulara da cevaplar vererek keyifli bir söyleşi yapmıştır.

Özellikle meslek seçimi hususunda öğrencilerin hayatları boyunca mutlu olacakları işi yapması gerektiği vurgusunu yapan Küçükayvaz, ileride meslek hayatında karşılaşılabilecek zorlukları da kendi uzmanlık alanı olan tiyatro sanatından yola çıkarak öğrencilere ifade etti. Öğrencilerin büyük heyecanla katıldığı ve pürdikkat dinlediği konferansta eğlenceli anlar yaşandı.

Cengiz Küçükayvaz ve ekip arkadaşlarına bu keyifli söyleşiden dolayı teşekkür ediyoruz.