YAZAR ÖZGÜR BALPINAR  ALTINYILDIZLILARLA BULUŞTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 10.sunu düzenlediğimiz geleneksel kitap şenliğimizin ilk günün ikinci oturumda YERİ GÖĞE İNDİRELİM serisinin ünlü yazarı ÖZGÜR BALPINAR öğrencilerimizle söyleşi,etkinlik ve imza günü gerçekleştirdi.

Yazarımız Özgür BALPINAR öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra.Okulumuzu her yönüyle beğendiğini ifade eden yazarımız öğrencilerimizle kitaplar üzerine oldukça keyifli bir etkinlikler ve söyleşi gerçekleştirdi.Söyleşi ve etkinlik sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden ÖZGÜR BALPINAR’a teşekkür ediyoruz.

Kitap şenliğimiz aşağıda belirtilen gün ve saatlerde söyleşi ve imza günleriyle devam edecektir.

NEHİR YARAR

15 OCAK SALI

Saat:10.00

AYTÜL AKAL

15 OCAK SALI

OKAY TİRYAKİOĞLU

16 OCAK ÇARŞAMBA

Saat 10.00

NİLAY YILMAZ

16 OCAK ÇARŞAMBA

MAVİSEL YENER

17 OCAK PERŞEMBE

Saat 10.00

SERHAN BÜYÜKKEÇECİ

17 OCAK PERŞEMBE

Saat 14.00

Kitaba aşık bir kimse için kitaptan daha sadık bir arkadaş, daha faydalı bir yardımcı,daha neşeli bir dost olamaz…..

Kitap Dolu Günler Dileğiyle.