Vali İlhami Aktaş,Altınyıldız Eğitim Kurumları Kreş ve Anaokulu,İlköğretim ve Liseleri ziyaretinde büyük bir sevgi ve coşku ile karşılandı.

Altınyıldız Koleji ziyareti sırasında Vali Aktaş’a; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir eşlik ederken, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca, Genel Müdür Serhat İğdeci, İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Eravcı, Lise Müdürü Özkan Kılınç, Anaokulu Müdürü Hülya Çete, yöneticiler ve öğretmenler hazır bulundu.

İlk olarak Altınyıldız İlköğretim Kurumu’nu ziyaret eden Vali Aktaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrenciler ve öğretmenler tarafından çiçeklerle ve coşku ile karşılandılar.

Öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Aktaş, öğretmenlerle de görüştü. Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve Yöneticilerden bilgiler alan Vali Aktaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Altınyıldız Koleji’nin fiziki durumu, eğitim-öğretim ve öğrencilerin durumu hakkında bilgiler aldı, eğitim konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu ziyaretinin ardından, Altınyıldız Kreş ve Anaokulu’ nu ziyaret eden Vali Aktaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e, küçük öğrencilerin yaptıkları çiçekler takdim edildi.

Okul öncesi eğitimin önemine her zaman vurgu yapan, Vali Aktaş, Anaokulu ve Kreş öğrencileri ile bir süre sohbet etti.

Okul idarecileri ve öğretmenler, Vali Aktaş’a ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.