2014 Orta Öğretime Geçiş Sınav sonuçlarına göre Altınyıldız İlköğretim Kurumu son 13 yıldır olduğu gibi yine Nevşehir 1.si okul olmuştur. 317 Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi 100 tam puan almıştır.

Bugüne kadar SBS’de 11 öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olmuş ve bu alanda kırılması zor bir rekora imza atmıştır.

2014 TEOG Yerleştirmeye esas puanlara göre

12 Altınyıldız Kolejli öğrenci 490 puan ve üzeri

33 Altınyıldız Kolejli öğrenci 480 puan ve üzeri alarak Türkiye'nin en iyi liselerine ve en iyi Fen Liselerine yerleşmeye hak kazanmışlardır.

61 Altınyıldız Kolejli öğrenci 450 üzeri puan alarak Devlet fen liselerine yerleşmeye hak kazanmışlardır.

13 yıldır Nevşehir 1. si okul olan Altınyıldız Koleji kazandırdığı ulusal ve uluslararası derecelerle Nevşehir'in gururu olmaya devam etmektedir.Yıllar süren,geceli gündüzlü ekip çalışmasının sonucu kazanılan Türkiye ve Nevşehir derecelerini,Nevşehir halkına ve öğrenci velilerimize armağan ediyoruz.

Güçlü,başarılı ve istikrarlı öğretmen kadromuz,modern okul kampüsümüz ile Türkiye’nin gelecekteki liderlerimizi yetiştirmeye devam ediyoruz.

Başarı ve disipline dayalı okul kültürüyle öğrencilerinin ve velilerinin,destekleriyle eğitim alanında Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında haklı yerini alan Altınyıldız Koleji’nin başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Başarılı bir gelecek için sizin çocuğunuz da Altınyıldız Kolejli Olsun.

Altınyıldız Koleji Türkiye'nin Örnek Okulu.