HER YIL ALTINYILDIZ LİSELİLER ŞAMPİYON

Altınyıldız Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Aykut Değerlier 2018 Üniversite Sınavı başarılarını değerlendirdi.

2018 Üniversite sınavı sonuçlarına göre Nevşehir Altınyıldız Koleji öğrencilerimiz il 1.likleri ve Türkiye dereceleri kazanarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok büyük bir başarıya imza atmışlardır. Mezun vermeye başladığımız yıldan beri sürekli yükselen bir başarı grafiği çizen okulumuz, öğrencilerimizin bu yıl ki başarılarıyla, bu geleneği bu yıl da devam ettirmiş ve Eğitimde başarının tek adı olduğunu yine herkese ispatlamıştır.

Bu yıl ki üniversite başarılarımıza değinecek olursak,

Öğrencimiz Ülkü İkbal İlhan,Eşit Ağırlık puan türünde Türkiye 87.si ve Nevşehir 1.si olmuştur.Ayrıca TYT puanına göre bu öğrencimiz Türkiye 103.sü olmuştur.

Yine öğrencimiz Fatma Bayrakçı sayısal puan türünde Türkiye 556.sı olmuştur. Yine bu öğrencimiz Milli Savunma Üniversitesi sınav sonucuna göre Türkiye 21.si olmuştur.

2018 ÜNİVERSİTE SINAV SONUÇLARINA GÖRE;

20.000 de

37 Öğrenci

154 Derece

Altınyıldız Koleji öğrencilerimiz almışlardır.

Tabi bu başarıdaki en büyük pay öğrencilerimizindir. Yorulmadan, bıkmadan yıl boyu durmadan çalışarak bu yolda çok büyük emek sarf etmişlerdir.

Bunun yanında yine çok değerli ve tecrübeli öğretim kadromuzun katkısı tabiki tartışılmaz. Rutin ders anlatımının dışında, teneffüslerde, öğle aralarında,çıkışlarda ve hafta sonlarında öğretmenlerimiz hep öğrencilerimizin yanında olmuş,Etütler,soru çözüm saatleri,konu tekrarları,Hafta sonu kursları gibi programlarla sürekli öğrencilerimiz gibi onlar da yorulmadan bu yolda büyük emek vermişlerdir ve Nevşehir’in en iyi öğretmen kadrosu olduklarını ispatlamışlardır.

Öğrencileriyle, velileriyle, öğretmen kadrosuyla, idarecileri ve yönetimiyle kurulduğu günden bu yana kocaman bir aile olan ve her geçen gün büyüyen Altınyıldız Koleji hem eğitim-öğretim, hem de sosyal ve kültürel alanlarda kazandığı sayısız başarılarla her zaman lider bir kurum olmuş ve başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığını göstermiştir.

Başta bir çoğu anasınıfından beri Altınyıldız Kolejinde öğrenim görmekte olan ve bu başarıya imza atan öğrencilerimizi, Emeğini hiçbir zaman esirgemeyerek gece-gündüz öğrencilerimizle olan çok değerli öğretmen kadromuzu, bu ailenin bir parçası olan velilerimizi ve her zaman desteğini bizden hiç esirgemeyen başta Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Genel Müdürümüz Serhat İğdeci, Okul Müdürümüz Özkan Kılınç ve diğer idareci arkadaşlarımızı Altınyıldız Koleji ailesi adına kutluyor,devam eden öğrencilerimiz ve Tüm Nevşehir’deki çocuklarımıza örnek olmasını diliyor bu başarının çok daha iyilerini kazanmayı temenni ediyorum.

Hepinize Saygılar Sunuyorum.

Teşekkür ederim.