Uluslararası bir etkinliğe başarıyla ev sahipliği yapan Altınyıldız Koleji eğitim ve öğretimin okul sınırları dışında, hayatın içinde olmasının örneğini vermiştir.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve UNESCO KORE Komisyonunun ortaklaşa olarak Nevşehir’de Altınyıldız Kolejinde düzenledikleri Fotoğraf Sınıfı Çalıştayı ve Sergisi Ulusal ve Uluslararası basında geniş yer aldı.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

www.unesco.org.tr

www.milliyet.com.tr