GÖRBİR Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran Altınyıldız Koleji’ne Teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okul Yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından okul girişinde çiçeklerle karşılanan, GÖRBİR yetkilileri Altınyıldız Koleji’ne desteklerinden dolayı şükran plaketi sundular.

Ziyarette konuşan Mahmut Kemikkıran ʺ3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla, Altınyıldız Kolejinin GÖRBİR’e ve Engelilere yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ederiz, Altınyıldız Kolejini başarılarından dolayı kutlarız ʺ dedi.

Dernek Başkanı Erol Mutlu  ʺŞu anda Görme engeliler için Rapido kurslarımız devam etmektedir. Altınyıldız Koleji Rapido kurslarımıza da destekte bulundu. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruzʺdedi.

Ziyarette öğretmen ve öğrencilerle görüşmelerde bulunan dernek yöneticileri ziyaretten mutluluk duyduklarını belirttiler. Altınyıldız Koleji Müdürlüğü olarak 3 Aralık Dünya Engeliler Gününü kutluyoruz.