Özel Altınyıldız İlköğretim kurumu 8. Sınıf öğrencileri Merkezi Sistem Ortak sınavında büyük başarı elde etti.

SBS ‘de Nevşehir'in yıllardır en başarılı okulu olan 11 Türkiye birincisi çıkaran 2012-2013 yılında SBS puan ortalamalarında İL BİRİNCİSİ okul , bireysel başarıda Batuhan BAHÇELİ İL BİRİNCİSİ ve mezun ettiği 124 öğrencisini bir üst orta öğretim programlarına yerleştirerek %100 başarı elde eden okul olmuştur.

28-29 Kasım 2013 ve 28-29 Nisan 2014 tarihinde yapılan Merkezi Sistem Ortak Sınavlarında büyük bir başarı elde eden Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumundan toplamda 309 öğrenci sınavlarda 100 tam puan alarak büyük bir başarıya imza attı.

2013-2014 eğitim öğretim yılında ilk kez uygulanan ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Merkezi Sistem Ortak sınav sonuçlarına göre, Türkçe sınavından 103 öğrencimiz , Matematik sınavından 61 öğrencimiz, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülüksınavından 38 öğrencimiz, İngilizce sınavından 39 öğrencimiz, Fen ve Teknoloji sınavından 36 öğrencimiz, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavından 32 öğrencimiz, 100 tam puan alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.

Nevşehir'in her yıl olduğu gibi bu yılda da eğitimde ki başarı çıtasını yükselten Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerini, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz