LİSELER ARASI DÜNYA KROS ŞAMPİYONASINDA ALTINYILDIZ KOLEJİ DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU!

Dünya Kros Şampiyonasında Türkiye'yi Temsil eden Altınyıldız Koleji’nden tarihi başarı.

Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen İSF Dünya Okul Sporları Kros Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Eden Altınyıldız Koleji Takımı
Nevşehir ve Türkiye Spor tarihinde bir ilk başarıya daha imza attı.
Altınyıldız Eğitim Kurumları kuruluşunun 20.yılında Türkiye’ye Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonasında ÜÇÜNCÜLÜK kazandırdı.
Türkiye’nin en iyi sporcularından oluşan Altınyıldız Koleji takımı Fransa’da Ayyıldızlı bayrağımızı dalgalandırdı. 04 Nisan 2018 tarihinde Paris’te koşulan final yarışmasında 24. ISF Dünya Okul Sporları Kros Şampiyonası Dünya ÜÇÜNCÜSÜ Altınyıldız Liseleri takımı oldu.
Altınyıldız Koleji’nin Dünya 3.si Şampiyon takımının Kafile Başkanı, Serhat İĞDECİ Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü, Resul KÖSTEKÇİ,Milli Takım ve Altınyıldız Koleji Antrenörü, SPOCULAR;Burhan GÖRÜROĞLU,Ömer ŞEN, Murat YALÇINKAYA, Anıl KALAYCI ve Erdem ÖZ’den oluşmuştur.
Anıl Kalaycı Bireysel sıralamada Dünya 3.sü oldu.Ülkemizi ve Nevşehir’i başarıyla temsil eden Altınyıldız Koleji yönetici, teknik heyet ve sporcularımızı kutlarız.