SATRANÇTA ALTINYILDIZ FARKI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Afrin Şehitlerini anma vesilesiyle İlimiz Derinkuyu ilçesinde düzenlenen satranç turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Muhammed Tuğrul Özkul kendi kategorisinde il 1.liği elde ederek altın madalya kazanmıştır.

17-18 Mart tarihlerinde Çanakkale Şehitleri anısına Nevşehir'de başka bir özel okul tarafından düzenlenen satranç turnuvasında Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinden Muhammed Tuğrul Özkul kendi kategorisinde il 1.si olup altın madalya ve bisikletle ödüllendirilirken Gökay Nuray il 2.si olup Gümüş madalya ve akıllı saat ile ödüllendirilmiştir.Yine Okulumuz  birinci sınıf öğrencilerinden Taha Şahin aynı turnuvada kendi kategorisinde il 1.si olmuş ve altın madalya ve bisiklet ile ödüllendirilmiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Nevşehir'de yapılan  Satranç Turnuvalarında her zaman bütün ödülleri toplayan tüm satranç sporcularımızı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.