ULUSLARARASI MATEMATİK OLİMPİYATLARI ALTINYILDIZDA YAPILDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  Eğitim yenilikçilik ilkesinden ve öğrencilerin  muhakeme etme, araştırma ve sorgulama becerileri ile matematik zekalarını ön plana çıkarmak ve öğrencilerimizin bilimsel bir etkinliğe katılmalarını sağlayarak yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olup aklın ve bilimin aydınlık dünyasında yol gösterici bir ışık olabilmek amacıyla Uluslararası düzeyde düzenlenen KANGURU matematik yarışmasına katıldılar. Altınyıldız İlköğretim Kurumu   olarak okul olarak düzenlediğimiz matematik olimpiyatları ve matematik fen proje yarışmalarına da katılan öğrencilerimizin bu yarışmalar için yetişiyor olması ve özgüvenlerini tazeliyor olmaları bizim için ayrıca bir gurur kaynağı olmaktadır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  3,4,5,6,7, ve 8. sınıf öğrencilerinin katılacağı Uluslararası Matematik  yarışması 17 Mart 2018 Cumartesi Saat 10.00'da  okulumuzda uygulandı.Okul içinden ve dışardan birçok öğrencinin katıldığı sınav yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Matematik yarışmasına katılan tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz.