Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Renkler Ülkesi Şirinler adlı tiyatro il hem eğlendi hem de öğrendi. Okulumuzda sahnelenen anasınıfı, 1.2.3. ve 4. sınıflara yönelik oyun öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı.

Bir çizgi filmden esinlenilerek oluşturulan oyunda şirinlerin ormandaki maceraları anlatılırken öğrencilere çevre bilinci ve doğaya karşı saygılı olunması gerektiği anlatılıyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak çevre bilinci yüksek öğrenciler yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Okulumuzda yürütülmekte olan Eko Okul projesi ile öğrencilerimize doğayı tanıtmayı ve öğrencilerimizin doğaya karşı saygılı olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu oyunun da bu hedeflerimize tam anlamıyla hizmet ettiği için oyunu hazırlayan Papatya Ajans & Organizasyon oyuncularına teşekkür ediyoruz.