NEVŞEHİR VALİSİ İLHAMİ AKTAŞ ALTINYILDIZ KOLEJİ'NDE

Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü  Murat DEMİR Altınyıldız Eğitim Kurumları'nı ziyaret etti.

Altınyıldız Koleji'ne gelişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali İlhami AKTAŞ ve Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR; Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN ve Başkan Yardımcısı Fevzi KARACA,Genel Müdür Serhat İĞDECİ,Lise Müdürü Özkan KILINÇ, yöneticiler, öğretmenler ve öğrencilerle görüştü.

Altınyıldız Koleji'nin mevcut durumu, eğitim öğretim işleyişi hakkında bilgiler alan Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ ve Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR öğretmen ve öğrencilere başarılar temenni ettiler.

Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR'e  teşekkür etti.