MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AÇIKGÖZ ALTINYILDIZ KOLEJİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Altınyıldız Koleji’nde yönetici, öğretmen ve öğrencilerle görüşen Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Eşi Fatma Açıkgöz büyük bir ilgiyle karşılandı.

Altınyıldız Liseleri Konferans Salonunda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı çalışması yapan öğrencilere ve öğretmenlere bir konuşma yapan Açıkgöz, “Atatürk, hepimizin ortak değeridir. Cumhuriyetimizin kurucusudur. 10 Kasımda İnşallah programda yer alacağım, her programınızı, duygulanarak izliyoruz emeklerinizden dolayı hepinizi kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim.”dedi.

Altınyıldız Koleji’nde 15 Temmuz Şehitleri Köşesi’ni inceleyen Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Şehitler Köşesi’ni çok beğendiğini,15 Temmuzları bir daha yaşamamamız için gençlerimize ve öğretmenlerimize büyük görevler düştüğünü söyledi.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e ziyareti sırasında Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç ve okul yöneticileri eşlik etmiştir.

Öğrenciler , öğretmenler ve okul personeli ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.