GERÇEK SINAV ÖNCESİ BÜYÜK PROVA

Altınyıldız Koleji’nde Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için Lisans Yerleştirme (LYS) Sınavı öncesi kuralların bire bir uygulandığı Türkiye Geneli Deneme Sınavı yapıldı.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Semra-Vefa Küçük Sağlık Yüksek Okulu anfisinde gerçekleştirilen sınava büyük bir katılım sağlandı.

Öğrencilere LYS’ye 1 hafta kala büyük prova yapılarak, gerçek sınavın heyecanını atmaları hedeflenmiştir.

2 aşamalı yapılan sınavda öğrenciler, Matematik, Fen Bilimleri, Edebiyat-Coğrafya alanlarında soruları çözdüler.

Altınyıldız Koleji Yöneticileri:

“Aylardır, yıllardır sabırla LYS’ye hazırlanan öğrencilerimizin sınav kaygılarını en aza indirmek için, gerçeğe yakın Türkiye Geneli Deneme Sınavını büyük bir başarıyla düzenledik.

LYS öncesi son provayı da başarıyla gerçekleştirdik.10-11 ve 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak sınavlarda tüm öğrencilerin hedefledikleri ve diledikleri üniversiteleri kazanmalarını temenni ediyoruz.

2017 YGS de bütün puan dallarında Nevşehir Birinciliklerini kazanarak, Türkiye dereceleri kazanan öğrencilerimize katılacakları LYS de üstün başarılar diliyoruz .Bu kadim şehire ve saygıdeğer Nevşehirlilere armağan edeceğimiz daha çok başarı var.”dediler.