Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Sayın Muhammet Çömçe’yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında öğrencilerimize organ bağışıyla ilgili küçük bir konferans verildi. Öğrencilerimizin organ bağışıyla ilgili soruları görevliler tarafından yanıtlandıktan sonra okulumuzda da organ bağışıyla ilgili bir konferans verilmesi kararlaştırıldı.

Aynı zamanda Altınyıldız İlköğretim Kurumu velisi olan Sayın Muhammet Çömçe Altınyıldız’ın öğrencilerini sadece ders açısından değil toplumsal duyarlılık açısından da oldukça iyi yetiştirdiğini belirterek öğrencilerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayın Muhammet Çömçe “Böyle duyarlı gençler yetiştirdiğimiz müddetçe şu anda son derece az olan organ bağışı ileriki yıllarda istenilen seviyeye ulaşılacaktır.” dedi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı ilimizdeki başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Muhammet Çömçe’yi kutlayarak organ bağışı konusunda gençlerin bilinçlendirilmesi için bireysel ve kurumsal olarak üzerine düşen her türlü görevi yerine getireceğini belirtti.