Altınyıldız İlköğretim Kurumunda Kızılay Haftası münasebetiyle Sayın Doktor Süleyman Kurt öğrencilere kan bağışı ile ilgili konferans verdi. Konferansta Sayın Doktor Süleyman Kurt öğrencilere Kızılay’ın topladığı kanları nasıl değerlendirdiği, en çok kimlere kan lazım olduğu, kimlerin kan bağışında bulunabileceği ve kan bağışlamanın ne gibi faydaları olduğu konusunda bilgi verdi. Konuşmasının sonunda çocukların sorularını da yanıtlayan Sayın Süleyman Kurt çocukların kan bağışı konusundaki hassasiyetine hayran kaldığını bildirerek konferansını sonlandırdı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı “Başta Sayın Doktor Süleyman Kurt olmak üzere tüm Kızılay çalışanlarına zor zamanlarımızda en büyük yardımcımız olmak için canla başla çalıştıklarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.