HAKAN BİLGİN’LE ALTINYILDIZDA FARKINDALIĞIN FARK EDİLİŞİ SEMİNERİ

Altınyıldız Koleji ve Yakındoğu Üniversitesi işbirliği ile Nevşehir’de lise öğrencilerine yönelik sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin ile ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ konulu seminer ve söyleşi düzenlendi.

Altınyıldız Kolejine gelişinde Genel Müdür Serhat İğdeci,Lise Müdürü Özkan Kılınç,öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Hakan Bilgin’e öğrenciler tarafından çiçek takdim edilerek, günün anısına plaket takdim edildi.

AltınyıldızKoleji Konferans Salonunda,7 Nisan 2017 Cuma günü saat.11.00 da düzenlenen ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ adlı seminer ve söyleşinin. 1.oturumuna Altınyıldız Liseliler,2.oturuma ise Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi başta Nevşehir’deki Liselerde öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Öğrencilere ön yargılarından kurtulmalarını, kendilerine değer vermelerini ve sabah kalktıklarında gülümsemelerini öğütleyen Hakan Bilgin öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarını başarılarından dolayı kutlayan ünlü sanatçı,2017 YGS Şampiyonu öğrencilerleve seminere katılan tüm öğrencilerle fotoğraf çektirdi.Kendi deneyimlerini oyunculuk yeteneğini de kullanarak öğrencilere aktaran Bilgin’e öğrenciler büyük ilgi gösterdi. “Farkındalığın Fark Edilişi”, “Öfke Kontrolü ve Önyargı” hakkında yaşamından örnekler vererekönyargıların insanları hataya sürüklediğini belirtti.

Hakan Bilgin, öfkenin toplumda bulaşıcı bir hastalık gibi yayıldığını,küfürün anlamsızlığını iyilik ve olumlu düşünce ile bu toplumsal olumsuz etkileşmenin önüne geçilebileceğini söyledi.      Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Hakan Bilgin Türkiye’nin çeşitli İllerinde düzenlenen seminerlerde LYS ’ye hazırlanan Lise son sınıf öğrencilerine başarının artırılması için çeşitli önerilerde bulunmaktadır. Seminere katılarak olumlu düşüncelerlegeleceğe daha iyi hazırlanacaklarını söyleyen öğrenciler,  etkinliklere Nevşehir’de ev sahipliğini yapan Altınyıldız Eğitim Kurumlarına teşekkür ettiler.