“Camiler Haftası “ etkinlikleri kapsamında Altınyıldız Kolejinde “Cami ve Gençlik“ konulu konferans düzenlendi.

İl Müftüsü Yardımcısı Nazım Haksever ve Oğuzlar Cami İmamı Hatibi Ali Özcan konuşmacı olarak programa katıldı.

İslâmiyetin gençliğe verdiği önem ve Camilerin hayatımızdaki yerini ele aldığı program büyük ilgi gördü.

Programın sonunda öğrenciler, okul yöneticileri ve öğretmenler İl Müftüsü Yardımcısı Nazım Haksever ve Oğuzlar Cami İmamı Hatibi Ali Özcan’a çiçek sundular.Genel Müdür Serhat İğdeci , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurettin Şahin ve İbrahim Sağlam günün anısına konuşmacılara birer teşekkür plaketi verdiler .

Öğrencilerle de hatıra fotoğrafı çektiren konuşmacılar, Altınyıldız Kolejinin eğitimde bir marka olduğunu belirterek öğrencilere başarılar dilediler.