2013-2014 Öğretim yılından itibaren Türkiye’de  sayılı eğitim kurumlarında, Nevşehir‘de ise sadece Altınyıldız Eğitim Kurumlarında bulunan 3D Teknoloji Sınıfları, öğrencilere 3 boyutlu öğrenme sağlayarak ders ve sınav başarılarının daha da artmasını sağlıyor.

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları kampüslerinde hem Lise hem de İlköğretim binalarında yer alan 3D Teknoloji Sınıflarında verilen eğitimle öğrencilerin sınav sonuçlarında çok hızlı bir yükseliş olmuş, görsel olarak her konunun her yönüyle kavrandığını, derse ilginin arttığı görülmüştür.

2014 Üniversite ve TEOG Sınavlarında daha önceki yıllarda olduğu gibi Nevşehir’de en başarılı sonuçları Altınyıldız Eğitim Kurumları alırken, öğrenci başarılarında da çok önemli artışlar sağlanmıştır.

Eğitim ve öğretimde ilklerin okulu olan Altınyıldız Koleji Nevşehir’in eğitim düzeyinin yükselmesine büyük katkı sağlamaktadır.

Çevre ödüllü, Türkiye’nin en güzel ve en bakımlı okul kampüsünde 3D Teknoloji sınıflarıyla görsel eğitime yeni bir boyut kazandırarak, öğrencilerine sağladığı dünya standartlarındaki eğitim kalitesini artıran Altınyıldız Koleji’nin başarılarının devamını diliyoruz.