2014 Ahilik Haftası münasebetiyle 21.09.2014 tarihinde düzenlenen satranç turnuvasında yıldızlar kategorisinde öğrencilerimizden Bekir Melih Fidan il birincisi Yunus Emre Aşıcı il üçüncüsü olmuşlardı.

24.09.2014 tarihinde Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezinde Vali Yardımcımız, İl Ticaret Müdürümüz ile Esnaf ve Ticaret Odası Başkanımızın katılımıyla düzenlenen madalya töreninde öğrencilerimizden il birincisi Bekir Melih Fidan’a İl Ticaret Müdürü Sayın Tuncer Başbozkurt tarafından il üçüncüsü Yunus Emre Aşıcı’ya Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Mesut Çetin tarafından madalyaları verildi.

Öğrencilerimizi ve onların yetişmesinde emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.