Özel Altınyıldız Koleji

Okul

Öğretmen Girişi

ANASINIFI

İLKOKUL ORTAOKUL ANADOLU LİSESİ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ FEN LİSESİ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ

İstatistikler
Bugün;

398 Ziyaretçi

Dün;

1.822 Ziyaretçi

Toplam;

3.664.504 Ziyaretçi

ÖZEL ALTIN YILDIZ KOLEJI

ALTINYILDIZ FEN LISESI

Özel Altinyildiz Fen Lisesi 2005-2006 egitim - ögretim döneminde 48 ögrencisiyle faaliyetlerine baslamistir. Ögrencilerinin tamamini sinavla alan Altinyildiz Fen Lisesi seçkin ögretim kadrosuyla ÖSS sinavinda Türkiye dereceleri çikarmayi hedeflemektedir. Ögrencilerimiz Altinyildiz Koleji Kampüsüne yeni insaa edilen binasinda egitim faaliyetlerini sürdürmekte ve tüm teknolojik imkanlardan faydalanmaktadirlar. Fen Lisemizin ögretim süresi 4 yildir.

Fen, Matematik ve kültür derslerinin yaninda, ögrencilerin sosyal, ruhsal ve sanatsal gelisimini de göz önünde tutmaktadir.

Yetenekleri dogrultusunda alanlarina ayrilan ögrenciler çesitli kulüp etkinlikleri ve yabanci dil takviye dersleri ile donanimli bir sekilde mezun olmaktadir.

Ögrencilerimizle bire bir ilgilenerek, psikolojik danismanlik ve rehberlik yapilmasi, her türlü gelismelerinin takibi basarimizi arttirmaktadir.
Özel Altinyildiz Lisesi'nde sinif sayilarinin az olmasi, her ögrenci ile bire bir ilgilenilmesi de saglanmaktadir.
Tam donanimli Fizik, Kimya, Biyoloji ve Yabanci dil laboratuarlarimizdan yararlanilarak, dersleri isleyen ögrencilerimiz; Bilim Olimpiyatlari, Bilim Senlikleri, Sanat, Kültür ve Spor alanlarinda birçok dereceler kazanmislardir.

Adres Ürgüp Yolu Üzeri Dedeman Otel Karşısı / Nevşehir
    Tel 0384 214 16 40 (5 HAT)
    Fax 0 384 212 86 00
    e-mail kolej@altinyildiz.k12.tr