Değerli Velilerimiz,

Nevşehir Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Okulları Okul Aile Birliğimiz Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği 14.12.2014 tarihinde toplanan Genel Kurul sonucunda seçilerek göreve başlamıştır.

Birliğimizin en temel hedefi; öğrencilerimizin, Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri ile Atatürk İnkılap ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirilmeleri için, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve aileler arasında gerekli işbirliğini yaparak, güçlü ve etkin bir iletişimin kurulmasını sağlamak ve bunu destekleyen çok yönlü çalışmalar yürütmektir.

Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük desteğimizin Nevşehir Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları velileri olacağına yürekten inanan Okul Aile Birliğimiz her ay, en az 1 kez okulda toplanır.

Her N.Ö.A.Koleji  velisi Okul Aile Birliğinin doğal bir üyesidir.